Vi har alltid älskat att brygga stouts. Nu lanserar vi KNIGHT RIDER PORTER i fasta sortimentet. Den här gången har vi bryggt en Imperial Porter med ekologiska råvaror. Svart som natten med drag av kaffe, kakao, rostad malt och lakrits.

Beställ Knight Rider Porter på Systembolaget

Festivaldags! Nu i helgen hittar du oss på Stockholm Beer Fest på Barrels City (Smålandsgatan). Vi kommer dit med lite smarrigt och nytt! Ses där!

När sommaren närmar sig vill man gärna maxa på med fruktiga, tropiska smaker i sin drink. PUNCHY DORADO IPA är som en kraftfull exotisk bål där El Dorado-humlen lastar på med tropisk frukt och Citran balanserar det hela med sitt citrusfriska drag. Josig och fyllig munkänsla i denna New England IPA som passar perfekt att njuta långsamt av i solen.

 Två av våra nyaste medlemmar i bryggteamet har bägge hoppat av universitetsstudier för att börja brygga öl istället. De har också fått äran att fnula på receptet för denna nya IPA som därmed fått namnet Double Dropouts IPA. Och wow vilket bra öl de fick ihop! En mjuk, rund och fuktig IPA med väl avväga smaker. A+ guys! 

ÄNTLIGEN! Nu är det dags för mässa igen 😀🍻. Nöjesguidens ölmässa går av stapeln på lördag 2/4 och ni som varit där vet att det brukar vara riktigt trevligt. Vi har med oss nyheter, darlings och glada bryggare. Vad kan gå fel?! Finns fortsatt biljetter att haffa på ng.se/olmassan

En piratattack från rymden! Syrligt och fruktigt! Det är onekligen en intressant smakkombo när Gallia från Paris och Sigtuna Brygghus slagit ihop sina bryggarideér för denna Collab. Denna passionsfrukt och lite persika. Smakupplevelsen börjar med det syrliga men rundas snabbt av genom de fruktiga tonerna som kommer från den spännande kombinationen av humlesorterna Barbe Rouge och Galaxy. Röda somriga bär och tropisk frukt.

I samband med relanseringen av Midvinterblot, en maltig imperial porter och tillika vår allra mörkaste öl bjuder Sigtuna Brygghus in till en sinnlig kväll i mörkrets ära. Med mörkret som katalysator har vi låtit några konstnärer skapa specialgjorda verk som vardera representerar hörsel, syn och doft. Missa inte detta event torsdagen den 11 november.

Läs mer om eventet och anmäl dig här:

 Up and fly away. Det var så bryggarna tänkte vid smakutvecklingen av `ZUP ZAPPA IPA. Mycket tropisk doft som domineras av passionsfrukt med en lätt uppbackning av sötman från malten. Rund i smaken men inte för söt och en vänlig  beska. Även i smaken kommer tropiska frukter in, nästan  som godis med en liten hint av mint. Pilsner-, Havre-,  vete,- och karamellmalt ger en rejäl maltbas som orkar bära upp aromen från humleraketen. 

Free Falling Pale Ale är en fyllig ale där humlen bäddar uppför en fruktig och skön smakresa. Den eleganta sötman plockar upp de exotiska tonerna och faller sedan vidare i gommen mot en lätt distinkt bädd av beska. Precis så som våra bryggare vill ha sin öl till hösten.